YOUTUBE MADE ME BUY IT

Če si navdušenka nad Youtubom in Instagramom, potem se boš našla v tej objavi 🙂 Ob vsakodnevnem spremljanju novih lepotnih trendov, tehnik in izdelkov, ki krožijo po spletu, se je težko upreti in NE nakupovati.

Pripravila sem seznam stvari, ki sem jih kupila zaradi dobrih odzivov in nenehnega hvalenja na Youtubu, Instagramu in drugih socialnih omrežjih. Za njih si zagotovo že slišala, ali pa jih celo imaš in uporabljaš. Pa so dejansko tako dobri in vredni nakupa? Tukaj je moje mnenje.

1. ANASTASIA DIPBROW POMADE

Ta izdelek si zagotovo zasluži prvo mesto na mojem seznamu. Prvič: ker ga nenehno uporabljam in si brez njega ne znam več predstavljati moje makeup rutine in drugič: moje obrvi z njim izgledajo super!

Pred tem sem preizkusila kar nekaj produktov, ampak moje obrvi so bile vedno pretemne, neenakomerne, preveč “umetne”… Nikoli nisem bila zares zadovoljna.

Izdelek, ki je res vreden svojega denarja. Pakiranje drži od 6-12 mesecev, odvisno od uporabe. Edina slabost je, da se lahko po nekaj mesecih izsuši, kar pa rešiš tako, da dodaš kapljico ali dve fixing spreja ali kapljic za oči in težava je odpravljena.

Cena: cca. 18 €
Kupiš ga lahko: www.beautybay.com
Moja ocena: 10/10

2. BELLAMI LASNI PODALJŠKI

To je izdelek, za katerega ste pa zagotovo že vse slišale, saj je bil eden nejbolj promoviranih in prodajanih izdelkov med lepotnimi in drugimi blogerkami. Čeprav sami podajlški niso slabi, pa sem mnenja da obstajajo tudi drugi, boljši. Z drugimi besedami: ni mi žal, da sem jih kupila in vsaj 6 mesecev z njimi nisem imela večjih problemov, kljub temu pa jih ne bi kupila še enkrat.

Eden od problemov so stroški dostave. Sicer lasje niso zelo dragi, najmanjši set dobite že za 120 eurov, stroški pošiljanja in carinjenja pa nato nanesejo še okoli 50 eurov.

Lasje iz podaljškov niso izpadali (kot se včasih dogaja) in na začetku so bili izredno svilnati in svetleči, po nekaj pranjih pa so se začeli vozlati in izgubili na sijaju. Moj nasvet bi torej bil, da jih čim manj oblikujete, stilirate in umivate-to pa ni smisel lasnih podaljškov, ne?

Cena: cca. 100-300 €
Kupiš jih lahko: http://www.bellamihair.com
Moja ocena: 7/10

3. MAKEUP GEEK SENČILA

Te senčke so čisto obnorele ZDA in zatem še svet. In to z dobrim razlogom. So ene mojih zadnjih, pa tudi meni najljubših nakupov. Že nekaj časa sem si želela popolno paletko njihovih senčil, vendar sem jih za začetek naročila 6, da vidim, če me bodo res tako navdušile. In so me!

Pigmentacija je odlična, so izjemno mazljive in se hitro zlijejo. 4 senčke so klasične mat ali svetleče, 2 pa sta v “folija” finišu, ki daje lepo svetlečo barvo, brez da bi v njej bile dejanske bleščice. Ta izdelek priporočam vsaki, ki želi počasi zgraditi svojo makeup kolekcijo, saj lahko izbiraš med številnimi barvami in kupiš samo tiste, ki jih boš zares uporabljala ter tako sestaviš svojo paleto. Zaradi širokega razpona barv, kvalitete in ugodne cene pa je primerna tudi za profesionalno rabo.

Cena: cca. 6.5-10 € (na eno senčko)
Kupiš jih lahko: http://www.beautybay.com
Moja ocena: 9/10

4. BEAUTY BLENDER

Ta čudežna gobica se je oglaševala kot “must have” v vsaki makeup zbirki in s tem se moram čisto strinjati. Všeč mi je vsestranskost, saj ga lahko uporabiš za tekočo podlago, korektor, za zabrisovanje ostrih linij in celo za nanašanje makeupa po telesu.

Posebnost je, da ga je potrebno uporabljati mokrega, saj na ta način dobiš bolj enakomeren in naraven nanos. Če želiš bolj prekriven makeup, potem se raje odloči za čopič. Jaz ga najraje uporabljam, ko sem končala z makeupom in želim, da se se zlije v eno in moja koža ne izgleda pudrasto.

TRIK: namesto vode ga lahko zmočiš z MAC Fix+ ali drugim fixatorjem in dobiš še boljši rezultat. Če ne želiš zapraviti 20 eurov za gobico, je na trgu že veliko gobic, ki posnemajo to in po veliko bolj razumni ceni, vendar pa izberi čim bolj mehko in prožno gobico, saj bo taka bolše delovala.

Cena: cca. 20 €
Kupiš ga lahko: http://www.beautybay.com / Drogerija Douglas
Moja ocena: 9/10

5. ANASTASIA BEVELRY HILLS CONTOUR PALETA

Še en popularen izdelek, ki je popolnoma zajel bloge in socialna omrežja. Verjetno, ker je bil med prvimi bolj kvalitetnimi contour paletami, ko se je ta tehnika senčenja in svetlenja šele pojavila. Zdaj je na trgu že veliko drugih contour palet, ampak so za Slovenijo večinoma nedostopne (zaenkrat).

Sama sem zadovolna predvsem z delom palete, namenjenim senčenju. Ker je namen senčenja ustvarjanje senc na obrazu je potrebno uporabiti barve s sivim odtenkom, ki jih kot samostojen puder težko najdeš. Malo pa sem razočarana nad delom za svetlenje. Menim da pogmentacija ni takšna, kot bi lahko bila. Pri nanašanju moram večkrat namočiti čopič, da dosežem nanos željenega produkta na njem. Barve so sicer lepe in primerne za moj odtenek kože, vendar pa dvomim, da jo bom naročila ponovno.

Cena: cca. 45 €
Kupiš jo lahko: http://www.beautybay.com
Moja ocena: 6/10

6. MAC SOFT ORCHE PAINT POT

Super podlaga za senčila. V bistvu gre za kremo senčilo, ki je zelo podobno barvi kože in se ga nanese kot podlago, na katero se potem veliko bolje primejo senčila in posledično makeup zdrži veliko dlje. Tudi ta izdelek me je navdušil, saj pride barva senčil veliko bolj do izraza in kar je najpomembneje-senčila se ne vsedajo v majhne gubice, ki jih imamo (vsaj večina) na vekah.

NASVET: Ko naneseš kremno senčilo ali korektor na veke, ga najprej fiksiraj s pudrom v prahu ali kamnu in šele nato nadaljuj z nanašanjem senčil, saj boš tako dobila bolj enakomeren nanos.

Cena: cca. 22 €
Kupiš ga lahko: Drogerija Douglas
Moja ocena: 9/10

7. BECCA CHAMPAIGN POP HIGHLIGHTER (JACLYN HILL)

To je izdelek, zaradi katerega sem dobesedno ponorela, ko sem ga opazila na spletni strani in je bil na voljo za nakup. Odkar sem izvedela za sodelovanje med Becco in Jaclyn Hill sem vedela, da si želim ta osvetljevalec v svoji kolekciji. Nešteto youtube posnetkov in Instagram objav je to željo še podkrepilo, vendar pa je bil osvetljevalec večino časa razprodan.

Pigmentacija in formula tega osvetljevalca je neverjetna! Najboljša, kar sem jih kadarkoli preizkusila. Zelo lepa mazljivost in sijaj, ki ga ne moreš zgrešiti niti na kilometer. Slabost take dobre pigmentacije je fall-out, ki ga je kar precej, zato je treba biti pri nanašanju kar pazljiv in uporabljati nežen čopič. Edino kar me malenkost moti je sama barva, ki je za svetlo kožo mogoče malenkost pretemna. Kadarkoli sem malo rjava od sonca izgleda božansko, sicer pa raje posežem po kakem svetlejšem osvetljevalcu. Zagotovo pa te barve ne bi priporočila tistim z svetlo kožo. Samo zato sem ji žal morala odbiti nekaj točk.

Cena: cca. 35 €
Kupiš ga lahko:www.cultbeauty.co.uk
Moja ocena: 7/10

8. LAURA MERCIER TRANSLUCENTE POWDER

Ja, ja in še enkrat ja! Ta izdelek je res vreden vsakega evra. Prvi svojih skoraj 50 evrih je med dražjim makeupom, ampak zaradi velikega pakiranja to ceno tudi opravičuje. Če si nagnjena k mastni koži, potem veš, kako pomembno je imeti kvaliteten puder v svoji zbirki. Najboljši nanos bos dosegla z velikim mehkim čopiče, če pa želiš res popolnoma matirati obraz ga nanesi z vlažno gobico. Edina stvar, ki bi si je želela je boljša embalaža, saj je plastika zelo občutljiva in moja že kar precej polomljena, pa sicer zelo lepo skrbim za svoj makeup. Vseeno je to eden najboljših izdelkov in odkar ga imam nisem posegla niti po enem drugem suhem pudru, kar govori samo za sebe.

Cena: cca. 40 €
Kupiš ga lahko: Drogerija Douglas (pogosto ni na zalogi)
Moja ocena: 10/10

Za zaključek lahko povem, da med vsemi pravzaprav ni nobenega izdelka, ki bi bil res slab ali neuporaben. Vsi so se vsaj delno izkazali za dobro dopolnilo moje kolekcije, nekateri pa so me popolnoma navdušili. Bom še naprej zaupala in kupovala po nasvetih Youtuba in Instagrama? Zagotovo!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s