NUXE: DELČEK PARIŽANSKEGA PRESTIŽA

Po dolgem času se spet oglašam tukaj, na blogu. Priznam, da sem v zadnjih mesecih precej zapostavila to platformo in pozabila na stvari, v katerih resnično uživam. Zdaj pa sem spet tu, upam da bolj resno in vztrajno. 😀

Tokrat o moji najljubši kozmetiki, ki je v preteklosti nisem dovolj izpostavila, kljub temu, da se vedno znova vračam k njej. Ne vem zakaj, ampak z nego kože in dekorativno kozmetiko sem vedno najbolj zaupala Francozom. Pariz ni le mesto mode in odlične hrane, pač pa tudi izjemno kvalitetne kozmetike.

IMG_5985

Stvar, ki te takoj pritegne k njihovim izdelkom je vonj. Svež, naraven, ravno dovolj močen in hkrati ravno prav nežen. S svojimi besedami bi znamko Nuxe opisala kot prestiž za “sprejemljivo” ceno. Svoje Nuxe izdeke vedno hranim na malo lepši polici, jih bolj premišljeno uporabljam in se pri tem vedno sprašujem zakaj?

Ne vem, ampak vedno se počutim, kot da me vsak njihov izdelek za trenutek odpelje v Pariz. Pogosto stvari ne cenimo samo po končnem izgledu, učinku ali njihovi ceni, pač pa zaradi občutka, ki nam ga dajo. Tako je pri meni z izdelki Nuxe.

Priznam, da še nisem preizkusila čisto vseh njihovih izdelkov in naslednja na listi je  Nuxellence® Zone Regard, krema za področje okoli oči. Tukaj pa so moji najljubši izdelki:

 Suho olje Huile Prodigieuse®  

Že nekaj časa uporabljam njihovo suho olje in sem čisto zaljubljena v učinek. Dolgo nisem razumela uporabe raznih olj in mleka za telo, ampak lepo navlažena in negovana koža ima poseben sijaj. To velja najbolj v poletnih mesecih, ko nas sonce in morska voda hočeš-nočeš precej izsušita.

Moji nasveti za popolno uporabo Huile Prodigieuse® :

•  Nanesi ga na lase, še posebej na suhe konice in poleg čudovitega vonja ti bodo lasje zelo hvaležni za dodano vlaženje in sijaj

•  Če imaš bolj suho kožo ga kako kapljico dodaj v svojo tekočo podlago-sijoča koža je vedno “in”

•  Nanesi ga po celem telesu za sijočo in negovano kožo (noge bodo izgledale bolj zagorele in še posebej lepe na slikah 😀 )

IMG_5986


Negovalni balzam za ustnice Baume Lèvres

Balzam za ustnice, ki je veliko več kot to. Jaz ga uporabljam kot “masko za ustnice” (nisem prepričana ali to resnično tudi obstaja, pa vendar). Najbolje ga je nanesti v debeli plasti na ustnice in ga pustiti čez noč. Zjutraj ni več sledi o suhih in razpokanih ustnicah.

Baume Lèvres je postal stalnica na moji nočni omarici. Zaradi kompaktnega, steklenega pakiranja morda ni najbolj priročen za v torbico, vendar pa so moje ustnice čez dan tako ali tako “zasedene” s šminkami. Je zelo goste strukture in z vonjem po medu mmm….

IMG_5988


Bronast puder za Poudre Éclat Prodigieux®

Neverjetno, ampak dolgo nisem vedela, da Nuxe prodaja tudi kozmetiko. Poudre Éclat Prodigieux® je neverjetno lep in uporaben bronzer – od zlatega pakiranja, božanskega vonja pa do čudovitega odtenka.

No, to je izdelek, s katerim ravnam še posebej previdno, ga pospravljam v poseben predal ter ga priporočam vsem, ki jih zanima res odličen bronzer. Primeren je za porjavitev celotnega tena obraza in telesa in verjemite, da vam bo pri jutranjem ličenju ta čudovito dišeč bronzer kar za nekaj časa polepša jutro.

IMG_5987

KOMU BI SVETOVALA NUXE IZDELKE? Vsem, ki se radi razvajate, uživate v drobnih stvareh in cenite kvaliteto. Če ste podobne meni, boste kmalu ugotovile, da v predalu ne potrebujete tisoč in ene kreme, pač pa je bolje investirati v manj stvari, ki vam bodo ne le nuja, ampak razvajanje.

Če imaš zame kakšno vprašanje/komentar ali predlog Nuxovega izdelka, ki je tebe še posebej navdušil bom z veseljem o tem prebirala v komentarjih. 🙂

Love,

Sabrina

 

4 thoughts on “NUXE: DELČEK PARIŽANSKEGA PRESTIŽA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s